mandag den 29. december 2008

Integreret Kommunikation - 1.del

Vores måde at kommunikere, handle og opføre os på, grundlæggende har ændret sig. Digitale medier er ikke længere et tilvalg til kommunikationspaletten men en selvskreven og nødvendig del.  

Forbrugernes beslutningsprocceser finder i stadig stigende grad sted på nettet; når der vælges brands, produkter og services. Dels bruges nettet til hardcore research på produktspecifikation og pris, dels opsøger forbrugerne andres erfaringer og anbefalinger online. Og faktisk sker der fra tid til anden det forunderlige, at selvsamme forbrugere efterfølgende giver deres holdning til kende. Og så byder de digitale medier jo på  fantastiske muligheder for at engagere og indgå i dialog med forbrugerne. Så enhver tale om hvorvidt og i hvilken grad man skal integrere de digitale medier i den samlede kommunikationsarkitektur, er i virkeligheden overflødig: selvfølgelig skal man det!

Faktisk bør de digitale medier udgøre hjertet og afsættet for langt de fleste kommunikationsstrategier pga. den unikke mulighed for at komme tæt på forbrugerne og indgå i dialog med dem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar